HTML

Világvége Showtime I.

2010.07.26. 13:43 GaryHalfton

Mielőtt teljesen elbíznánk magunkat, hogy országunkkal és egyben világunkkal most már nem történhet meg semmi, jobb, hogyha tisztában leszünk az elkövetkezendő idők kisebb nagyobb, de végzetes eseményeivel, amiknek a bekövetkezési valószínűsége 85-95 %-ra rúg. Részben megismétli önmagát a történelem, részben, pedig a természet erejének áldozataivá vállunk majd. Számos olyan eseménynek fognak történni, melyek megrengetik majd az egész világot, hasonlóképpen majd, mint a 2001. szeptember 11.-i terrortámadás eseményei. A különbség valójában az lesz, hogy míg az áldozatok száma, ott kb. 4000 embert jelentett, addig nemsokára akár ennek többszörösére, akár százezres, vagy milliós nagyságrendekre is emelkedhet, a területeket, falvakat, megyéket, városokat és államokat érintő események általi áldozatok száma.

 
Tehát mire számíthatunk a jövőben 2012. december 21.-ig:
 
2010. január - június:
 
Nagy sztrájk napok, földrengések, éhínség, lázadások, fegyveres felkelések, pánik, robbantások, tüntetések, demonstrációk, gyújtogatások, politikai csőd, súlyos metróbaleset, forgalmi zűrzavarok, hóviharok, jégesők, szmogriadók, légtérzárlatok, káosz, utcai zavargások.
 
2010. június – december:
 
Súlyos légi-katasztrófák, hajókatasztrófák, buszkatasztrófák, vonatbalesetek, árvizek, belvizek, árapály, dagály, barátság kőolaj vezeték robbanása, technológiai katasztrófák.
 
2011. január – június:
 
Terrortámadások, súlyos bányarobbanás, polgári engedetlenségek, polgárháborúk.
 
2011. június - december:
 
Tsunami, nukleáris balesetek, súlyos gázvezeték robbanás, járványveszély, hőségriadók, vegyi katasztrófák.
 
2012. január - június:
 
Biológiai katasztrófák, súlyos áramkimaradás, tájfunok, homokviharok, erdőtüzek, robbantások, földcsuszamlás.
 
2012. június – december:
 
Üzemi balesetek, jégverések, trópusi ciklonok, hurrikánok, elektromos viharok, világháborút indít Észak-Korea, tűzvészek, teljes gazdasági összeomlás, földrengések, víz alatti rengések, vulkánkitörések (Stromboli és a Krakatau).
 
---
 
Az itt felsorolt események között, pedig számos olyan kisebb jelentőségű események sorozata várható még, mint tömeges bankrablás, számos súlyos kimenetelű közúti baleset, hatalmas torlódások a belföldi és külföldi autópályákon, melyek súlyos további bűncselekményekhez és polgári engedetlenségekhez fognak vezetni. Megszaporodik a csempészáruk importja és exportja is. Számos, hegyi és vízbalesetek várhatóak még a 2010-es év középső részében. A 2011-es évben az áldozatok száma egyre nőni fog, az addig bekövetkezett események következtében. Amerikában, azon belül is Washingtonban és New Yorkban, 3-4 olyan szenátor és híres média, vagy politikai személyiség is gyilkosság szemtanúja, vagy egyben áldozata lesz, azoknak a történéseknek melyek ismét megrengetik majd a világot. A terrortámadás 10. évfordulójára rendezett, hatalmas és egyedülálló szertartásos eseményeket, hihetetlen erejű robbanások és földmozgások kísérik majd, számos vízi és légi-katasztrófával karöltve, amelyek nagy részét az Atlanti-óceán felett tomboló szélsőséges viharok és elektromos viharok fogják okozni. Magyarországon a nyár végezetével, tüntetések, demonstrációk, sztrájkok és egyéb az országunkat és a benne élő határon túlikat és más kisebbségieket, igen hátrányosan érintő, politikai vonatkoztatású megmozdulások fogják utcára kényszeríteni. Ezek kisebb-nagyobb rendellenes megmozdulásokat jelentenek majd, amelyeknek határon inneni és határon túli áldozatai is jócskán lesznek. A saját meggyőződésünk, felkészülésünk, tájékozódottságunk, vagy éppen vigasztalásunk érdekében, igyekezzünk mindig figyelemmel kísérni, a hiteles eseményeket, aktuális híreket, a nagy kereskedelmi tévécsatornákon és más hiteles sajtóforrásokon keresztül, mert elkezdődött…
 
Folytatása következik…
 
Gary Halfton
(Los Angeles, USA)

 

Szólj hozzá!

Címkék: breaking showtime news apokalipszis világvége 2012 események 2011 2010 rendkívüli hírek. sorsfordulók megrengető

A bejegyzés trackback címe:

https://hirzarlat.blog.hu/api/trackback/id/tr342177173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása